Izvor: Sport/Alo.rs
20.10.2023 u 14:20
0

ĐOKOVIĆ IZNENADIO NADALA – Rafa konačno priznao: „Nisam to očekivao od Novaka, Alkaraz je morao da ga spreči!“

Rafael Nadal još jednom je govorio o Novaku Đokoviću.

NOVAK PONOVO SVE IZNENADIO Đoković se sa Alkarazom sprema za Australijan open i to na turniru na kom nikada pre nije igrao?

Tačnije, odgovorio je na pitanje da li je očekivao toliku razliku između Novaka i ostalih igrača.

Čini se da je Alkaraz jedini u svojoj generaciji sposoban da se suoči sa Đokovićem, mada Nadal ističe i neke druge igrače.

 Verujem da je Karlos superiorniji od ostalih i realnost je da Novak ima ogromne zasluge i moramo da mu čestitamo na svemu što radi, što sam ranije rekao, nešto što nikada ranije nije urađeno. Mislim da ima i drugih igrača sa visokim nivoom kao što je Janik Siner, kao i drugi, Holger Rune koji je dobro počeo sada ima nešto slabije rezultate – zaključio je Nadal.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter