Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
27.01.2024 u 16:13
1

OTIŠAO SA OSMEHOM: Novak Đoković napustio Melburn (FOTO)

Novak Đoković završio je učešće na Australijan openu u polufinalu. On je napustio Melburn, a i na aerodromu su ga zaustavili navijači tražeći sliku ili autogram.

Nakon što je ispoštovao sve zainteresovane, najbolji teniser sveta se ukrcao u let, ali nije poznato na koju destinaciju je otišao osvajač 24 grend slem titule.

Sada se svi pitaju samo jedno, a to je kada će ponovo videti prvog reketa planete na terenu.

Đoković u ferbuaru neće biti na terenu. Kako stvari stoje nastupiće na mastersu u Indijan Velsu (6. – 17. mart). Srbin u Kaliforniji nije igrao od 2019. godine. Potom sledi i turnir u Majamiju (20. – 31. mart).

Nakon toga kreće sezona na šljaci, mastersi u Monte Karlu, Madridu i Rimu, pa onda Rolan Garos (26. maj – 9. jun).

Podsetimo, Australijan open će dobiti novog šampiona. U finalu se sastaju Danil Medvedev i Janik Siner. Što se teniserki tiče, titulu je odbranila Arina Sabalenka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OTIŠAO SA OSMEHOM: Novak Đoković napustio Melburn (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter