Izvor: BSC HAPPY/KURIR
27.01.2024 u 15:35
0

„NIJE LAKO, DA BUDEM ISKREN“: Novak otvorio dušu, otkrio šta ga muči…

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u još jedno finale Australijan opena pošto je u polufinalnom meču poražen od Janika Sinera. Neposredno pred ovaj susret emotivni Novak dao je intervju australijskim medijima gde je otkrio šta ga muči.

Nije lako, da budem iskren. Zaista mi je sve teže po tom pitanju kako vreme prolazi. Australija je dugačak put, možda i najduži koji imamo čitave godine. Biti daleko od njih pet sedmica je zaista mnogo – počeo je priču Novak, pa se dotakao svoje dece:

ĐOKOVIĆ ZBOG SRBIJE ŽRTVUJE VIMBLDON? Novak odredio jasne prioritete!

Moj sin sada je star devet godina, a ćerka ima šest godina. Svake nedelje se menjaju, dosta toga se dešava. Moja ćerka je izgubila prvi mlečni zubić, a ja nisam bio tu da to vidim. Ali sve je u balansu.

Zatim je u hvalospevima pričao o Melburnu, i pored toga što je ovde doživeo i neke veoma teške trenutke.

 Očigledno da zbog tenisa i svog uspeha koji sam ovde imao, to mnogo znači. Svaki put kada stanem na terene „Rod Lejver Arene“, ja oživljavam memorije koje imam iz prethodnih godina i sve kroz što sam prošao. Hoću da kažem da sam uživao svake godine, osim one jedne. Tu sam se kratko zadržao – zaključio je Novak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter