Izvor: Tanjug
04.02.2023 u 19:33
0

Dražen Mihajlović zahvalan zbog spektakla na „Marakani“: „Hvala ljudima koji su došli da odaju počast mom bratu!“

Dražen Mihajlović, brat legendarnog igrača Crvene zvezde Siniše Mihajlovića, zahvalio je klubu i navijačima u ime porodice Mihajlović za sve što su uradili za njegovog brata.

Skupština FK Crvena zvezde jednoglasno je usvojila predlog da se zapadna VIP tribina stadiona nazove po Siniši Mijaloviću.

Igrači „crveno-belih“ su na teren istrčali u specijalno dizajniranim dresovima koji će posle meča otići na aukciju, a novac će biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije.

Trener fudbalera Crvene zvezde nakon remija sa Vojvodinom: „Imam osećaj da stalno ostajemo dužni navijačima!“

Pred sam start meča uramljeni dresovi sa brojevima osam i 11 uručeni su Mihajlovićevoj porodici, dvojici sinova i bratu.

„Zahvalio bih se Crvenoj zvezdi, navijačima i ljudima koji su došli u velikom broju. Ovo u meni izaziva buru emocija, tako da samo želim u ime porodice Mihajlović da se zahvalim na svemu što su uradili. Hvala ljudima koji su danas došli da odaju počast mom bratu. Sve ovo nas vraća u neko dečačko doba, pogotovo kad vidim specijalizovane dresove Zvezde sa njegovim likom. Drago mi je i što sve to ima humanitarni karakter, s obzirom na to da je cilj da se prikupi što više sredstava za ljude kojima je pomoć potrebna. Pre desetak dana je u Rimu bila organizovana utakmica između Lacija, u kom je postizao velike rezultate i Bolonje koju je trenirao. Oprostili su se na jedan predivan način od njega. Ali i ovo danas, kao da je sudbina umešala prste, kao da nas Siniša gleda od gore“, izjavio je Dražen Mihajlović.

OPROŠTAJ OD LEGENDE Navijači Crvene zvezde i Vojvodine oprostili su se od Mihajlovića uoči derbija 20. kola Superlige! (VIDEO)

Mihajloviću su počast odali i saigrači iz Crvene zvezde Dragiša Binić, Stevan Stojanović, Vladimir Jugović, Goran Vasilijević, Ivica Momčilović, kao i trener Ljupko Petrović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter