Izvor: Kurir
06.02.2024 u 16:36
0

ERUPCIJA EMOCIJA: Zakazan teniski spektakl, Đoković i Nadal poslednji put jedan protiv drugog

Na početku teniske sezone zakazan je i najavljen spektakl za sam kraj iste.

U Rijadu će se u oktobru održati događaj sa imenom „Šest kraljeva slema“ na kojem bi trebalo da učestvuju pet grend slem osvajača koji su i dalje aktivni teniseri: Novak Đoković, Rafael Nadal, Karlos Alkaraz, Danil Medvedev i Janik Siner.

Tanjug/AP Photo/Jean-Francois Badias, File

Odlučeno je da se njima pridruži Holger Rune kao neko od koga se tek očekuje da dođe do trofeja na nekom od četiri najveća turnira, a da ta čast ne pripadne Dominiku Timu koji je osvojio Ju Es open, ali u poslednjih nekoliko sezona praktično ne može da se sastavi na terenu.

Printscreen/Youtube/@UnitedCupTennis

Format i tačan datum još uvek nisu poznati, kao ni koliko novca je Saudijska Arabija uložila u ovaj egzibicioni događaj, niti koliko će pripasti teniserima.

Posebno će zanimljivo biti videti Đokovića i Nadala ponovo zajedno na terenu, možda i poslednji put. Najveće rivalstvo u istoriji tenisa broji 59 međusobnih mečeva u kojima je Novak ostvario 30 pobeda.

ZVEZDIN GEST PREMA NAVIJAČIMA RASPAMETIO SRBIJU: Klub doneo odluku o kojoj bruji region!

Zbog problema sa povredom Španac je propustio prošlu sezonu, a poslednji put njih dvojica su jedan protiv drugoga igrali u četvrtfinalu Rolan Garosa 2022. godine. Nadal je pobedio u četiri seta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter