Izvor: Kurir
06.02.2024 u 16:24
0

ZVEZDIN GEST PREMA NAVIJAČIMA RASPAMETIO SRBIJU: Klub doneo odluku o kojoj bruji region!

FK Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na prolećnoj premijeri, kada će se crveno-beli sastati sa ekipom Voždovca u subotu, 10. februara od 16.30 časova.

Zvezdaši su se uželeli fudbala na Marakani, a upravo iz tog razloga, klub je odlučio da obraduje sve one kojima su crveno-bele boje u srcu. Besplatan ulaz na utakmici protiv ekipe iz Zaplanjske je prava prilika da nakon duge pauze navijači pruže podršku fudbalerima Zvezde, ali i požele dobrodošlicu šefu stručnog štaba – Vladanu Milojeviću.

printscreen/Tviter

 

Za utakmicu koja je na programu u subotu od 16.30 časova najavljen je spektakl na tribinama, a dolazak svakog navijača je od izuzetne važnosti. Prvotimci Crvene zvezde nastavljaju borbu za sedmu uzastopnu titulu i četvrtu duplu krunu u nizu, a kao i uvek ispunjene tribine Marakane će biti njihov vetar u leđa.

SKANDALOZNO PONAŠANJE FUDBALERA: Zvezda Čelsija zgrozila svet

Iz kluba napominju da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na duelu protiv Voždovca, s obzirom na to da je prvi meč nakon 79. rođendana kluba, 172. večiti derbi koji je zakazan za 9. mart i tada ulaz neće biti besplatan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter