Izvor: Alo.rs
13.06.2020 u 08:29
0

GRADSKI DERBI SJAJNIJI NEGO IKAD: Pobeda u rukama i igrač više dok nije došao 97. minut

Fudbaleri Valensije i Levantea u gradskom derbiju 28. kola odigrali su bez pobednika na Mestalji – 1:1. Domaći su ostali na sedmoj poziciji sa 43 boda, dok je Levante sa deobi 11. mesta sa Osasunom sa 34 boda.

Gosti su u većem delu utakmice bili bolji i konkretniji rival od Valesnije, ali isključenjem Rožera, možda i prestrogo, u 74. minutu promenila se slika na terenu. Slepi miševi su hrabrije krenuli ka golu rivala, a u 89. minutu Rodrigo Moreno je iskorisio odličan centaršut Gaje i tek trećim pogotkom u sezoni doneo je prednost Valensiji.

Ipak, to nije bio kraj uzbuđenjima na Mestalji s obzirom na to da je sudija Rohas u sedmom minutu nadoknade, posle konsultacije sa VAR, prekršaj Diakhabija ‘uvukao’ u kazneni prostor i dosudio najstrožu kaznu. Precizan sa 11 metara bio je Molero.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

CECA OTKRILA SVE O SVOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Pozitivna sam na KORONU

ĐOKOVIĆ: Kao igrač i kao domaćin osećam se srećno(VIDEO)

Dr KISIĆ: Novi slučajevi zaraženih javljaju se nakon proslava

SOROŠ UDARIO NA TRAMPA: Isplivali tajni snimci (VIDEO)

Srpski internacionalac Nemanja Radoja u 74. minutu zamenio je Crnogorca Nikolu Vukčevića.

Valesnija u sledećem kolu gostuje Real Madridu, a Levante na svom terenu igra sa Seviljom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter