Izvor: Tanjug
14.09.2022 u 10:37
0

I DALJE SE ČEKA EPILOG: Odloženo suđenje Zvezdanu Terziću koji se tereti za zloupotrebu položaja!

 U Beogradu je danas za 10. oktobar odložen početak ponovljenog suđenja generalnom direktoru FK Crvena ZvezdaZvezdanu Terziću, koji se tereti da je zloupotrebom poližaja, od prodaje tri fudbalera protivpravno prisvojio novac.

POSLE PRVENSTVA, SLEDEĆI CILJ JE KUP Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poručio je: „Nema opuštanja, već se okrećemo borbi za duplu krunu“

Današnje suđenje je odloženo zbog Terzićevog izostanka, a njegov branilac je sudu dostavio obaveštenje da Terzić zbog obaveznog prisustva kao generalni direktor FK Crvena Zvezda mora da prisustvuje sastancima u vezi sa utakmicom u Turskoj.

Sud je na prethodnom ročištu obustavio postupak protiv Terzića za krivično delo koje se tiče transfera fudbalera Vanje Grubača u FC Hamburger 1998. godine jer je nastupila zastarelost krivičnog gonjenja.

Suđenje mu se nastavlja za zloupotrebu položaja u vezi sa transferima fudbalera Srđana Stanića i Branislava Ivanovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je optužen da je ranije, kao prvi čovek OFK Beograda, zloupotrebio položaj u vezi sa transferima fudbalera tog kluba.

Suđenje Terzću počelo je još 2010. godine i bilo je i završnoj fazi, mada nekoliko godina nije održavano jer je sud čekao odgovore po zamolnicama iz inostranstva, odnosno da putem međunarodne pravne pomoći stigne dokumentacija u vezi sa prodajom jednog fudbalera.

Terzić se tereti da je sa saradnicima, zloupotrebom položaja odgovornog lica, od prodaje tri fudbalera OFK „Beograd“ inostranim fudbalskim klubovima protivpravno prisvajao novac.

U pitanju su transferi fudbalera Stanića i Ivanovića, navodno „teški“ više miliona evra.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter