Izvor: Sputnjik
06.12.2022 u 11:43
0

KOLENOM PRAVO U GLAVU! Poznati fudbaler nokautirao navijača u Kataru (FOTO/VIDEO)

Izuzetno neprijatna scena dogodila se posle utakmice Brazila i Južne Koreje, kada je slavni kamerunski fudbaler Samjuel Eto fizički napao jednog snimatelja.

Južna Koreja nemoćna protiv Brazila 4:1 (4:0) na Mundijalu u Kataru, „karioke“ sa Hrvatima za plasman u polufinale! (FOTO)

Samjuel Eto, koji trenutno obavlja funkciju predsednika Fudbalskog saveza Kameruna, napravio je veliki skandal u Kataru kada je zbog još uvek nepoznatih razloga krenuo da bije snimatelja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Posle pobede Brazila nad Južnom Korejom, mnogi navijači zapazili su Eta i prišli mu da se slikaju, a sve to vreme iza njega je bio čovek koji je snimao kamerom.

Na objavljenom snimku ne čuje se kako je Eto započeo razgovor sa snimateljem, ali se jasno vidi kada je u jednom trenutku pobesneo i krenuo da ga bije.

Posle fotografisanja Eto je nastavio da šeta, ali se okrenuo i ušao u raspravu sa momkom koji je držao kameru dok su četvorica pokušavali da ga zaustave.

Slavni Kamerunac čoveka je udarao kolenom u glavu, a onda je snimatelj i pao na zemlju.

Obezbeđenje je uspelo da smiri situaciju, a prisutni ljudi nisu znali da li da najpre pomognu pretučenom ili smire proslavljenog fudbalera.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter