Izvor: Informer.rs
13.05.2023 u 10:47
0

KRAJ! Murinjo stiže u Atletiko Madrid! (VIDEO)

Odbrambeni urugvajski fudbaler, Santjago Murinjo, po svemu sudeći pojačaće španski Atletiko Madrid.

Jedan od najtalentovanijih urugvajskih defanzivaca i fudbaler tamošnjeg Rasinga, nalazi se pred transferom karijere.

Naime, Santjago Murinjo (21), posle 31 utakmice za sadašnji klub, najverovatnije će pojačati Atletiko. Za njega su veliko interesovanje pokazali  klubovi iz Argentine i Brazila, ali jasna je njegova želja da se okuša u Evropi.

U ugovoru mladog fudbalera ne postoji otkupna klauzula, klubovi su se sporazumeli da Madriđani plate obeštećenje u visini od 3.000.000 evra, iako neće sav novac završiti u kasi Rasinga, već će 20 odsto pripasti Nasionalu, iz koga je Murinjo januara prošle godine stigao u sadašnji klub.

– Priča sa Atletikom je odmakla više od početnog interesovanja. Mnogo klubova želi Murinja, ali Madriđani su mu u ovom času najbliži. Santjaga su često upoređivali sa Ronaldom Arauhom iz Barselone, pre svega zbog snage, mada bih rekao da je jači od njega- potvrdio je Vašington Lisandro, predsednk Rasinga.

NA MAKSIMIRU SE TOG DANA RASPALA JUGOSLAVIJA Čuveni meč između Dinama i Zvezde označio je početak KRVAVOG RATA i promenio ISTORIJU
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter