Izvor: HAPPY BSC
16.03.2023 u 20:45
0

MESI ĆE U NEDELJU DOŽIVETI NEZAPAMĆENU BRUKU! NavijačI PSŽ-a se okrenuli protiv ARGENTINCA!

Navijači Pari Sen Žermena planiraju da zvižducima dočekaju Lionela Mesija na Parku Prinčeva.

Saga oko novog ugovora Lionela Mesija i Pari Sen Žermena traje već mesecima, a utisak je da su dve strane sve dalje od dogovora. Epilog svega je nedavna eliminacija u osmini finala Lige šampiona što su navijači, naravno, okarakterisali kao veliki neuspeh budući da je u Svece uloženo više stotina miliona evra.

Na udaru kritika našli su se igrači, a pre svih Lionel Mesi koji bi uskoro trebao da donese odluku o svojoj budućosti. Argentincu ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na kraju sezone, on je spreman da stavi paraf na novu saradnju, ali pod određenim uslovima.

Navijači smatraju da Mesi ima previsoku platu u odnosu na ono što pokazuje na terenu i to su spremni da mu pokažu već protiv Bresta u okviru redovnog kola Lige 1. Jedan od predstavnika navijačke grupe „Collectif Ultras Paris“ priznao je da će Argentinca dočekati zvižduci na Parku Prinčeva.

– Zviždaćemo Mesiju ove nedelje – rekao je jedan od navijača Pari Sen Žermena za „Mundo“.

Izazvalo je to burne reakcije u Francuskoj budući da bi zvižduci dodatno otežali poziciju Parn Sen Žermena za pregovaračkim stolom. Nema sumnje da bi za Mesija takav gest navijača bila mrlja na karijeri te da bi ga nateralo da se po isteku ugovora preseli iz Pariza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter