Izvor: Happy BSC Portal/Sportal.blic.rs
26.12.2023 u 17:09
0

MURINJO DOBIO JOŠ SEDIH: Sve je to zbog njega i njegovog menadžera (VIDEO)

Čuveni fudbalski trener Žoze Murinjo našalio se u jednom podkastu ili je možda čak i bio ozbiljan, da je osedeo zbog nekadašnjeg veziste Lasane Dijare.

U podkastu „The Obi One“, čiji je domaćin nekadašnji defanzivni vezista Džon Obi Mikel, Murinjo je rekao da je osedeo zbog Lasane Dijare i njegovog agenta.

Imao sam Lassanu u Čelsiju i imao sam ga u Real Madridu. Vidite ovo (pokazuje na sedu kosu)? Sva ova strana sede kose, za to je kriv Lasana Dijara, a i njegov agent. Obojica. A ova druga strana su Džon Obi Mikel i njegov agent, rekao je Murinjo.

Obi Mikel prisetio se jedne situacije.

Šefe, sećam se sastanka koji je imao sa vama u vašoj kancelariji pre nego što je napustio Čelsi. Morali ste da naterate Ruija i Silvinja da ga fizički izvuku iz vaše kancelarije. Sećam se tog sastanka, kaže Mikel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoli Football (@zoli_football)

A Murinjo je onda objasnio zašto je osedeo zbog njega i agenta.

Lasanin agent je bio ovakav: „Ako počne utakmicu, igra 90 minuta i igra dobro – sutradan želi novi ugovor sa više novca. Ako ne igra i sedi na klupi – sledećeg ponedeljka želi sastanak, jer Lasana želi da ode“ objasnio je Murinjo.

ODLUKA JE PALA: Ovaj fudbaler SIGURNO neće napustiti Zvezdu

Na kraju ga je pohvalio.

– A onda je igrao kod mene i u Realu. Fantastičan igrač. Igrao je zaista dobro: PSŽ, Arsenal, Real Madrid, Čelsi. Svuda je bio odličan-  zaključio je Žoze.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter