Izvor: HappyBSC/Tanjug
05.07.2022 u 12:49
0

NIKO NE MOŽE DA VERUJE ŠTA SE DESILO: Španski reprezentativac Isko odbio ponudu čuvenog Murinja, ne želi nipošto u Romu!

Bivši španski fudbalski reprezentativac Isko odbio je ponudu da nastavi karijeru u Romi, prenose španski mediji.

Isko (30) je trenutno bez angažmana, pošto mu je nedavno istekao ugovor sa Realom. On je u madridskom klubu proveo devet sezona, a za Real je odigrao 353 meča i 53 puta se upisao u listu strelaca. Sa Realom je osvojio 19 trofeja, a od toga pet Liga šampiona.

ŠPANCI ZVANIČNO POTVRDILI: Jović završio s Realom, Fjorentina će ga kupiti, ovo su detalji!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Španski mediji tvrde da je bivši trener Reala –  Žoze Murinjo, koji sada vodi Romu, želeo da angažuje Iska, ali do dogovora dve strane nije došlo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Roma je ranije danas saopštila da je potpisala višegodišnji ugovor sa turskim fudbalerom Zekijem Čelikom. On igra na poziciji desnog beka, a u rimski klub je stigao iz Lila za sedam miliona evra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter