Izvor: kurir
31.07.2021 u 21:05
0

NOVA POBEDA ZVEZDE! Savladan Spartak sa 3:1 (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Spartak u Subotici 3:1 (2:1) u meč 3. kola Superlige Srbije.

VAŽNO:

VOJSKA SRBIJE JAKA I NA VODI! Moćna Rečna flotila demonstrirala sposobnosti (GALERIJA)

PETKOVIĆ PORUČIO: Važno je očuvati svetinje na Kosovu i Metohiji!

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U DOBANOVCIMA! Povređeno nekoliko osoba i jedno dete

Šampion Srbije poveo je u petom minutu drugim ovosezonskim prvenstvenim golom Mirka Ivanića, izjednačio je Spartak autogolm Pankova u 26. minutu, a konačan rezultat postavio je El Fardu Ben. On je u 39. minutu zatresao mrežu, gol je najpre poništen zbog ofsajda, ali je nakon konsultacija sa VAR sobom utvrđeno da napadač Beograđana nije bio u nedozvoljenoj poziciji.

U prvom minutu sudijske nadoknade drugog poluvremna Krstović je pogodio mrežu Dujmo.vića, a VAR je potvrdio da je i taj pogodak regularan.

Zvezda je ovom pobedom nastavila niz od tri trijumfa nakon počwtnog remija sa Vojvodinom. Četa trenera Dejana Stankovića tako je na najbolji mogući način najavila duel sa Šerifom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Sa druge strane Spartak, posle tri meča ima samo bod.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter