Izvor: informer
05.07.2021 u 16:40
0

NOVO POJAČANJE NA MARAKANI: Zvezda dovela reprezentativca Srbije!

Nastavlja se serija promocija na Marakani

Nakon što je Zvezda potvrdila dolazak Petra Stanića, Nenada Krstičića i Ohija Omoidžuanfoa, crveno-beli promovisali su novo pojačanje – Milana Ilića. 

VAŽNO: 

EKSKLUZIVNI GOST EMISIJE „ĆIRILICA“ Predsednik Srbije Aleksandar Vučić! Ponedeljak (21.00 čas) Happy Tv

DOKTOR TIODOROVIĆ UPOZORAVA!

VREMENSKA PROGNOZA: Danas oblačno, ponegde moguća kiša

Skaut služba sa Marakane vredno je radila tokom prethodne sezone, a među crveno-bele stigao je još jedan igrač sa domaćih terena. Ilić je prošle sezone branio boje Loznice, a koliko je bio dobar govori podatak da je postao mladi reprezentativac Srbije. 

Ilić je sa Zvezdom potpisao trogodišnji ugovor, ali se 21-godišnji bek neće priključiti novim saigračima jer sledi pozajmica u Grafičar ili neki od superligaških klubova. 

Talentovani fudbaler karijeru je gradio u GSP Poletu, odakle je 2018. godine prešao u Teleoptik, kasnije IMT i za kraj Loznica. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter