Izvor: sd.rs
21.06.2023 u 11:50
0

OTKRIO PLANOVE: Nejmar želi samo u OVAJ klub

Brazilac napušta PSŽ.

Fudbaler Pari Sen Žermena i brazilski reprezentativac Nejmar želi da se vrati u Barselonu, prenose mediji.

ZVEZDI PROPAO POSAO! „Dete“ crveno-belih se ne vraća na „Marakanu“

Nejmar je prošle sezone često bio na meti uvreda navijača kluba iz Pariza, koji smatraju da je brazilski fudbaler jedan od glavnih krivaca za neuspeh u Ligi šampiona u prethodnim sezonama.

Tanjug/AP Photo/Thibault Camus


Nejmar je odlučio da napusti redove šampiona Francuske, a navodno je dobio ponude Mančester junajteda, Čelsija i Al Hilala. Međutim, brazilski fudbaler želi da se vrati u Barselonu.

Gol podseća da je katalonski klub u teškoj finansijskoj situaciji zbog čega nije uspeo da na „Nou Kamp“ vrati Lionela Mesija tako da ni transfer Nejmara u Barselonu nije realan. Međutim, postoji mogućnost da Brazilac naredne sezone igra na pozajmici u redovima šampiona Španije.

Nejmar (31) je karijeru počeo u Santosu, a potom je od 2013. do 2017. igrao za Barselonu pre nego što je stigao u PSŽ. Za katalonski klub odigrao je 186 mečeva i postigao je 105 golova uz 76 asistencija. On ima ugovor sa „svecima“ do 30. juna 2025. godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter