Izvor: Informer.rs
21.06.2023 u 11:23
0

ZVEZDI PROPAO POSAO! „Dete“ crveno-belih se ne vraća na „Marakanu“

Crvena zvezda je želela ovog leta da vrati Mihaila Ristića, a ako je verovati Portugalcima, od toga neće biti ništa.

Mediji prenose da je Mihailo Ristić imao ponudu šampiona Srbije, međutim, zahvalio se crveno-belima, jer želi da bori za minutažu u Benfici i da dokaže treneru da je pogrešio.

POTENCIJALNI RIVALI VOJVODINE u žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencije

Ukoliko ne dođe do neke promene Zvezda će morati da odustane od višegodišnje želje i potraži novu opciju za levog beka. Navodno je crveno-belima interesantan levi bek Stefan Bukinac iz Vojvodine, koji  bi mogao da krene ka Beogradu, dok bi u suprotnom smeru otišao Petar Stanić.

Portugalski mediji prenose da će Benfika bez obzira na to da li će  Ristić ostati ili ne angažovati klasičnog levog beka. Miloš Kerkez je na meti, a sa AZ Alkmarom ima ugovor do leta 2026. godine, pa će morato dobro da ga plate, jer je  procenjen na 10.000.000 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihailo Ristic (@1risticmihailo)

Ristić je za Zvezdu igrao od 2014. do 2017. godine i osvojio jednu titulu. Nakon toga, igrao je za Krasnodar, prašku Spartu, Monpelje, a sada je u Portugalu. Odigrao je i osam utakmica za nacionalni tim. Crveno-beli su i prošle godine razmišljali o Ristiću kad mu je istekao ugovor sa Monpeljeom. Tada nije bilo realno da ga Zvezda angažuje jer je Ristić u tom trenutku bio standardan reprezentativac.

 Na Zvezdu gledam drugačije u odnosu na druge klubove. Zvezda je moja emocija, moj život. Zvezdi nikada ne bih mogao da kažem „ne“! Koliko je realno da se vratim, ne znam, ali sve je otvoreno. Da je bilo kontakta, bilo je. Da je bilo priče, jeste – rekao je Ristić prošlog leta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter