Izvor: Alo.rs
26.07.2023 u 09:19
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Milan Borjan izajavom šokirao Hrvate

Slovan je u gostima bio bolji od Zrinjskog, a Milan Borjan je bio akter ovog meča

– Nije bilo provokacija. Nisam ništa čuo, sve je bilo korektno. Kapa dole, ispali su gospoda i nemam šta da kažem. Svaka čast za navijanje i za celu utakmicu – rekao je Borjan.

Nastavio je u istom ritmu.

– Dobra utakmica s jedne i druge strane. Zrinjski je bio malo bolji. Više je napadao. Mi smo bili konkretniji, imali šansu i dali gol. Nismo ga primili što je najbitnije i sada se idemo pripremiti za revanš.

Govorio je i o vrućini i nehumanim uslovima za igru.

– Ovo nije normalno, ali svaka čast navijačima. Navijanje 90 minuta bez ijednog incidenta, kapa dole – istakao je, a za kraj je prokomentarisao i revanš koji sledi u Bratislavi:

– Očekujemo pobedu naravno. Nama je bitna pobeda, da prođemo dalje i osiguramo barem jednu grupnu fazu. Idemo korak po korak. U subotu je prvenstvo, u utorak utakmica i želimo pobedu da idemo dalje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter