Izvor: sportal.rs
04.12.2023 u 13:43
0

PARTIZAN NEŠTO MORA,A NEŠTO NE SME: Da li je ovo početak kraja crno-belih?

Ubedljiv poraz od TSC u Humskoj rezultatom 4:0, prvi u ovoj superligaškoj sezoni, čime je prekinut niz od čak 13 pobeda, probudio je strah kod svih navijača Partizana da bi to mogao da bude novi početak kraja njihovog tima.

Mnogi su, posle neočekivanog kolapsa protiv Topolčana, pomislili da će se ponoviti finiš prošle jeseni, kada je Parni valjak u nekoliko mečeva pred odlazak na zimsku pauzu prosuo sve.

Zato je utakmica sa Vojvodinom proteklog vikenda bila od posebne važnosti za Partizan. Mnogi su joj nadenuli prefiks „biti ili ne biti“. Reklo bi se, s pravom. 

Ne zbog njenog uticaja na ishod Superlige, prerano je o tome govoriti u 16. kolu, koliko kroz prizmu karaktera crno-belih i sposobnosti trenera Igora Duljaja da ekspresno podigne ekipu posle žestokog pada.

DA PODVUČEMO CRTU: Koliko je Bahar koštao, a koliko doneo Zvezdi?

Utisak je da su svi ispiti uspešno položeni. Parni valjak je i drugi put ove sezone savladao Lale – 3:1.

Crno-beli su od starta igrali na visokom nivou, znatno bolje od Novosađana, i praktično čekao se samo trenutak kada će uspeti da probiju organizovanu odbranu rivala.

Dogodilo se to u uvodnom delu drugog poluvremena lepim golom Frenka Kanutea. Gosti su, međutim, ubrzo izjednačili preko Uroša Nikolića. Bio je to hladan tuš za Partizan, ali i još jedna prilika da igrači potvrde da poseduju karakter.

I to su demonstrirali. Održali su glavu iznad vode, nisu poklekli, već se držali plana, nastavili da pritiskaju i za to su na kraju nagrađen golovima Gajasa Zahida u 88. i Mateusa Saldanje iz penala u sedmom minutu nadoknade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter