Izvor:
27.04.2018 u 03:57
0

PARTIZAN ODLOŽIO SLAVLJE CRNO-BELIH: Savladao Radnički iz Niša! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu ekipu Radničkog iz Niša sa 3:1 u okviru 33. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana uspeli su posle preokreta da pobede ekipu Radničkog iz Niša.

Odmah su crno-beli silovito krenuli u napade, ali promašivali su redom Ivanović, Đerlek, Ožegović. Ipak, kako to biva u fudbalu, odmah stigne kazna za promašene prilke, a strelac je bio bivši igrač Crvene zvezde Pavkov. Nije dugo trajalo slavlje gostiju, vrlo brzo je Ivanović izjednačio rezultat.

Isti igrač je na isteku prvog poluvremena još jednom pogodio, pa je Partizan na veliki odmor otišao sa golom prednosti.

U nastavku se igralo dosta otvorenije. Ređale su se šanse na obe strane, ali Tošić je jedini uspeo da pogodi i uveća prednost crno-belih.

Ovom pobedom Partizan je uspeo da ostane u trci za trofej, ali šanse su minimalne. Zvezdi je dovoljna još jedna pobeda, a to se može desiti već u narednom kolu kada crveno-beli gostuju u Kruševcu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter