Izvor: Happy BSC Portal/24 sedam.rs
06.11.2023 u 12:57
0

PIKSI U PROBLEMU: Bez važnog igrača na Bugare

Iskusni vezista je izvrnuo koleno i prva predviđanja su da će sa terena odsustvovati nekoliko nedelja.

Veliki problemi za Dragana Stojkovića Piksija pred odlučujuću utakmicu protiv Bugarske u poslednjem kolu kvalifikacija za plasman na EP sledeće godine.

Prema pisanju „Saudi gazet“, veszista Al Hilala Sergej Milinković-Savić pauziraće nekoliko nedelja zbog problema sa kolenom, čak se spominje i šest sedmica da će odsustvovati.

Srpski fudbaler se u meču protiv Al Fateha povredio, i nakon što je urađena magnetna rezonanca, utvrđeno je da se radi o ozbiljnoj povredi, što će sigurno biti otežavajuća okolnost za selektora Piksija.

SVET NE PAMTI OVAKAV SKANDAL: Ponovo vređali Vlahovića, Italija ćuti! Hoće li neko konačno odgovarati (VIDEO)

Da je u pitanju ozbiljna situacija, pokazuje i to da Milinković-Savić nije putovao sa Al Hilalom na meč azijske Lige šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter