Izvor: Alo.rs
08.11.2020 u 09:51
0

POL POGBA IPAK IDE IZ MAČESTERA: Junajted odredio cenu za koju je spreman da ga pusti

Pol Pogba izgubio je mesto u prvih 11 Mančester junajteda u poslednjih nekoliko meseci, a sada su opet krenule priče o njegovom odlasku iz kluba.

Nekoliko engleskih medija piše kako bi Junajted bio voljan da ga proda i to za iznos bitno manji od cene koja se ranije spominjala.

PROČITAJTE JOŠ

NOVA OPASNOST U SRBIJI Upravo stiglo važno saopštenje!

PRIZNALA KRIVICU: Policija upala i uhapsila Jovanu Jeremić dok je vodila jutarnji program! (VIDEO)

SRPSKE KAMIONDŽIJE ŠIKANIRAJU NA MAĐARSKOJ GRANICI Vozači: Mađari nas danima teraju kao kučiće, ne puštaju nas u Srbiju (VIDEO)

NOVO PRAVILO, POZNAT RAZLOG: Jaja u prodavnicama u Srbiji više neće biti u frižiderima

Gotovo uvek do sada je bila reč o svoti od preko 100 miliona evra, a sada se licitira cifrom od 60 miliona, bez obzira na to što Pogba ima ugovor do 2022. godine, piše Marka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter