Izvor: Informer
03.10.2021 u 08:15
0

Poništen najspektakularniji gol u karijeri Mareka Hamšika (VIDEO)

Fudbaleri Trabzona su u utakmici osmog kola turske Superlige savladali Kajzeri u gostima, a meč je obeležio legendarni Marek Hamšik

Utakmica je završena rezultatom 2:1, ali tri važeća gola niko neće pamtiti, već onaj poništeni koji je postigao slovački internacionalac.

PROČITAJTE JOŠ:Hrvatski teniski stručnjak bez dlake na jeziku govorio je o NOLETU!

U jednom trenutku utakmice je Hamšik sa centra terena poslao loptu u rašlje protivničkog gola i slavlje spektakularnog pogotka je momentalno počelo.

Ipak, nije dugo trajalo, pošto se oglasio glavni arbitar meča Kan Numanoglu

Problem je bio u tome što je Hamšik dalekometni šut uputio nakon podbacivanja sudijske lopte, a po pravilu bi gol važio da je loptu dotakao bar još jedan fudbaler, pa makar i protivnički golman koji je zapravo i pokušao da je dohvati.

Iako je sudija postupio apsolutno po pravilu, nema sumnje da se u žargonu za to što je ovakvo remek-delo poništeno može reći da je to „zločin protiv fudbala“.

Ako je Hamšiku za utehu, njegov tim je bar ostvario trijumf na ovom gostovanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter