Izvor: BSC Happy
24.02.2023 u 11:49
0

PROTESTI GROBARA UZ PORUKU: “Sad su tu ovi, koji su najgori…” (VIDEO)

Partizan sedam godina bez titule, juče eliminisan iz Evrope od znatno jeftinijeg tima…

Navijači Partizana sinoć su pre početka utakmice sa Šerifom održali protesni skup u Humskoj gde su poručili aktuelnom rukovodstvu da napuste klub.

Grobari su skandirali: “Uprava, napolje” i “Lopovi, lopovi, sede nam”, ali i uvredljive pesme na račun Vazure i Vučelića.

“Hoćemo jaku tribinu koja će da brani klub. Partizan je u katastrofalnoj situaciji, doveli su nas do toga da budemo večito drugi, budemo srećni ako uzmemo neki kup. Nama nije cilj da budemo u sredini tabele. Onaj ko bude vodio Partizan trebalo bi da postavi naizgled nenormalne, ali velike ciljeve, jer tako radi veliki klub. Nećemo da ovo pretvaramo u političke mitinge. Da nam kače nešto što nismo. Molimo vas da se priključite, biće još ovakvih skupova.”, poruka je navijača Partizana.

Ivica Iliev: Šta je kriva Uprava? Ispadali smo i ranije…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter