Izvor: Alo.rs
18.10.2020 u 14:17
0

REAL I BARSA STOJE U REDU: Prva zvezda tima želi da ode?

Navodno je u nesuglasicama sa trenerom Solskjerom još od poluvremena utakmice protiv Totenhema

U meču 5. kola Engleske lige Mančester junajted je u subotu u gostima bio bolji od Njukasla sa 4-1.

Njukasl je poveo autogolom Luka Šoua već u drugom minutu susreta, ali je Junajted uspeo da preokrene pogocima Megvajera u 23. minutu, a zatim su u drugom delu deset minuta pre kraja susreta mrežu tresli B. Fernandeš, Van-Bisaka i Rašford.

OVO MORATE ZNATI

OVO SU DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD MALOG IĐOŠA: Vozač i ženska osoba ispali iz automobila, pronađeni u vodi!

KORONA HARA KOD KOMŠIJA: Crna Gora šampion u Evropi, u Hrvatskoj ušla u bolnice! (PREGLED)

TRENIRAO MNOGE POZNATE LIČNOSTI: Nestao Jovo Kecman

ZEMLJOTRES UZNEMIRIO GRKE: Potres zabeležen u blizini Skijatosa!

Upravo jedan od strelaca u poslednjim minutima, tačnije Bruno Fernandeš, bi uskoro mogao da razočara navijače Crvenih đavola. Naime, prema navodima pojedinih medija, Portugalac nije srećan životom na Old Trafordu pa bi uskoro mogao i da ga napusti.

Fernandeš je navodno u nesuglasicama sa trenerom Solskjerom još od poluvremena utakmice protiv Totenhema u kojoj su Đavoli doživeli težak udarac (1:6).

Norveški strateg je zamenio Fernandeša, a ovaj je sve to teško podneo i sada želi da napusti Old Traford, a zanimljivo je da su za nezadovoljnog Portugalca interes pokazali španski velikani Real Madrid i Barselona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter