Izvor: Beta
18.10.2020 u 16:38
0

MITROVIĆ TRAGIČAR: Velika šansa, ali loše izveden PENAL! (VIDEO)

Fudbaleri Šefild junajteda i Fulama odigrali su nerešeno 1:1, u utakmici petog kola Premijer lige.

OVO MORATE ZNATI

KORONA PRESEK: Registrovano još 214 slučajeva, PREMINULE dve osobe

DRAMA NA BRANKOVOM MOSTU: Muškarac (45) hteo da izvrši SAMOUBISTVO!

EKSPLOZIJA U BEOGRADU: Gori restoran na Vračaru!

U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi Fulam na početku nastavka, u 57. minutu, imao veliku šansu da povede, ali je Aleksandar Mitrović loše izveo penal.

Gostujući tim je tačno 20 minuta kasnije ipak poveo, a strelac je bio Ademola Lukman. Konačnih 1:1 postavio je u 85. minutu Bili Šarp sa penala koji je skrivio Mitrović.

Oba tima su posle četiri uzastopna poraza stigla do prvih bodova – Šefild je na 17. mestu na tabeli, dok je Fulam pretposlednji.

Fudbaleri Šefilda će u narednom kolu gostovati Liverpulu, dok će Fulam prvu pobedu pokušati da upiše protiv Kristal Palasa na svom terenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter