Izvor: Tanjug
23.11.2022 u 15:40
0

Reprezentacije Hrvatske i Maroka odigrale su utakmicu bez golova, u meču prvog kola grupe F na Svetskom prvenstvu u Kataru! (FOTO)

Fudbalske reprezentacije Hrvatske i Maroka odigrale su na stadionu „Al Bajt“ u Al Koru utakmicu bez golova, u meču prvog kola grupe F na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić priznao je da je njegovim igračima nedostajalo hrabrosti i odlučnosti na meču protiv Maroka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Maroko je bio bolji rival u prvom poluvremenu, a najveću šansu imala je selekcija Hrvatske u 45. minutu. Nikola Vlašić je šutirao sa oko četiri metra, a njegov udarac zaustavio je golman Maroka.

Hrvatska, koja je aktuelni vicešampion sveta, nije ozbiljno pripretila u drugom poluvremenu, dok su marokanski fudbaleri imali nekoliko prilika preko Nusaira Mazrauija i Ašrafa Hakimija, koji su bili neprecizni.        


„Očekivalo smo da će biti teška utakmica. Protivnik je bio čvrst, čekao je prilike za kontre, a mi smo se plašili da ne izgubimo loptu. Moramo da osvojimo četiri ili pet bodova da bi bili prvi u grupi. Maroko je bio dobar, a mi idemo dalje“, rekao je Dalić na konferenciji za novinare.

Hrvatska je pre četiri godine na SP u Rusiji poražena u finalu od selekcije Francuske 4:2.

Francuska krenula u odbranu titule svetskog prvaka: Australija lak plen 4:1 (2:1) za „trikolore“! (FOTO)

„Mogu jedino da zamerim igračima zato što im je nedostajalo odlučnosti i hrabrosti. Sada je drugačija situacija nego pre četiri godine u Rusiji. Sada smo svima meta“, rekao je Dalić.

Kapiten Hrvatske Luka Modrić izjavio je da njegov tima ima još dve utakmice za prolazak u nokaut fazu Mundijala.


„Dosta teška utakmica, imali smo neke šanse, ali nismo uspeli da zabijemo. Imamo još dve utakmice da prođemo grupu. Hteli smo da otvorimo prvenstvo pobedom, ali nije išlo. Mislim da će nam sada biti lakše“, rekao je Modrić. 

U drugom meču grupe F, večeras od 20 sati igraće Belgija i Kanada.

Drugo kolo u grupi F na programu je 27. novembra, a sastaće se Hrvatska – Kanada i Belgija – Maroko.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter