Izvor:
10.04.2024 u 08:50
0

REVANŠ ĆE ODLUČITI POBEDNIKA: Magična noć u Madridu – Real i Siti priredili spektakl, ali bez pobednika VIDEO

Fudbaleri Reala i Mančester sitija remizirali su u Madridu rezultatom 3:3 (2:1) u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Nije bilo „otkriće tople vode“ to što smo svi očekivali fenomenalan fudbal u meču između Real Madrida i Mančester sitija, ali jeste bilo iznenađenje kada je vatromet golova krenuo već u drugom minutu.

Tada je Bernardo Silva lukavo i „namazano“ sa 35 metara poslao loptu ka golu, umesto centaršuta. Lunjin je „spavao“, a mreža se zatresla.

Momentum je, dakle, od samog starta bio na strani gostiju, ali se to brzo promenilo. U razmaku od samo 100-ak sekundi Real je uspeo da preokrene rezultat.

Najpre je u 12. minutu Kamavinga šutirao, a lopta zakačila Rubena Dijaša na putu ka golu. Zbog toga što je potpuno promenila smer i prevarila Ortegu, Portugalcu se pisao autogol.

Već u sledećem napadu je Rodrigo potpuno pobegao odbrani Sitija po levoj strani. Izbegao je ofsajd, stuštio se ka golu i matirao Ortegu za 2:1.

gralo se na mahove u ovom meču, pa je tako posle uraganskog početka, usledilo zatišje. I ono je potrajalo sve do 66. minuta, kada kreće novi talas fudbalskog „cunamija“, jer smo u vrlo kratkom vremenskom periodu videli  tri fantastična pogotka.

Pokrenuo ga je Fil Foden „projektilom“ za 2:2, sada već može da se kaže, u njegovom stilu. „Robenovski“ se namestio na levu nogu i pogodio same rašlje.

Pet minuta kasnije je Joško Gvardiol atraktivno pogodio na veoma sličan način. U prijemu je sebi dao for i pripremio šut koji je bio majstorski i neodbranjiv.

Ponovo je momentum prešao na stranu tima Pepa Gvardiole, ali je Real još jednom uspeo da uzvrati. I to kako!

Vinisijus je sa leve strane prebacio loptu na desnu, a tamo je Fede Valverde zahvatio volej iz prve i zakucao ga u mrežu Sitija. Spektakl je bio potpun.

U samom finišu, nijedan tim više nije želeo da rizikuje previše, pa je rezultat ostao 3:3 i u revanšu za osam dana u Mančesteru ćemo krenuti ispočetka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter