Izvor: Tanjug
21.06.2022 u 16:03
0

TAKO TO RADE ENGLEZI Za huligane najstrože moguće sankcije!

Predsednica Fudbalske asocijacije Engleske Debi Hjuit najavila je obračun sa huliganima.

Fudbalska asocijacija Engleske, Premijer liga i Engleska fudbalska liga udruženo će raditi na suzbijanju huliganizma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U finišu prošle sezone na engleskim terenima desio se napad na Bilija Šarpa iz Šefild junajteda, incident između menadžera Kristal Palasa Patrika Vijere i navijača Evertona, a golmana Aston Vile Robina Olsena udario je navijač Mančester sitija.

„Ovo je zabrinjavajući i ružan trend. Teren je sveto mesto za igrače, zvaničnike utakmice i trenere koji moraju da imaju mogućnost da budu u bezbednom okruženju. Ako pogledate neke stvari koje su se dešavale na kraju prošle sezone, bilo je uznemirujuće i sve, samo ne bezbedno.

Sve to nam zadaje velike brige i u FA radimo kako bismo sve vratili na svoje mesto, uz ako je potrebno najstrože moguće sankcije. Ono što me najviše raduje je cinjenica da nisu bili u pravu oni koji su govorili da se klubovi neće složiti sa našim predlozima. Klubovi i više nego rado sarađuju sa nama na ovome. Prošle nedelje sam bila na sastanku Premijer lige i svi klubovi imaju isti stav – moramo ovo da rešimo, moramo da uvedemo oštrije kazne.

APSTINENCIJA ILI ROBIJA?! Na Mundijalu u Kataru strogo zabranjen blud i nemoral-za se*s čak 7 godina zatvora!

Niko se nije protivio. Planiramo da se ovim povodom oglasimo saopštenjem nedelju dana pred početak sezone“, rekla je Hjuit, inače prva žena na čelu fudbalskog saveza Engleske u istoriji.

Na konkretno pitanje da li oštre sankcije mogu da uključuju zatvaranje stadiona, Hjuitova je rekla:

„Nadam se da ćemo se složiti da uvedemo najstrože moguće sankcije koje možemo i mislim da sam vam time dovoljno rekla o tome kakve će te kazne biti“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter