Izvor: BSC HAPPY
17.04.2023 u 22:30
0

U ZVEZDI PRELOMILI! ON ĆE DA SKLAPA TIM ZA LIGU ŠAMPIONA! Bivši reprezentativac Nemačke NOVI TEHNIČKI DIREKTOR srpskog šampiona!

Doskorašnji šef skauting službe Crvene zvezde, Marko Marin, dobio je novu funkciju i imaće veće ingerencije nego do sada, prenose beogradski mediji.

Bivši reprezentativac Nemačke ubuduće će obavljati ulogu tehničkog direktora u Ljutice Bogdana, a zajedno sa šefom sportskog sektora Mitrom Mrkelom imaće zadatak da dovede pojačanja i skocka tim koji će predstavljati crveno-bele u Ligi šampiona.

Navodno, Marin će imati i izvršna ovlašćenja, a prioritet se tiče pronalaska pojačanja pred narednu sezonu.

Zvezda je već dogovorila dolaske Stamenića i Olajinke, a prati se još bar desetak igrača koji bi mogli da stignu na Marakanu.

Što se tiče odlazaka, naš najtrofejniji klub želi da zadrži okosnicu ekipe, a eventualan odlazak Strahinje Erakovića i Stefana Mitrovića je moguć, u slučaju adekvatne ponude.

Sprema se „bomba“ u Londonu: Vlahović na pragu Arsenala! Jedan čovek je ključni adut za prelazak Srbina u Premijer ligu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter