Izvor: BSC HAPPY
17.04.2023 u 20:02
0

LEGENDARNI HOLANĐANIN „SREĐUJE“ POJAČANJA LIVERPULU! Redsi žele TANDEM Fajernoda!

Dirk Kajt preporučio je tandem Fajenorda Liverpulu.

Liverpul igra sezonu iz najgorih košmara – Fajenord sezonu iz snova. Redsi su daleko od borbe za Ligu šampiona, još dalje od trke za titulu, dok velikan iz Roterdama suvereno vlada Eredivizijom i grabi ka trofeju. Mnogo je igrača koji su u prošlosti spajali Redse i Fajenord, a jedan od najvećih je Dirk Kajt.

Legendarni Holanđanin je iz Fajenorda otišao u Liverpul, da bi se na kraju karijere vratio na De Kajp. Nakon što je okačio kopačke o klin brzonogi napadač uplovio je u trenerske vode, a po intervjuu koji je nedavno dao za „Liverpool Echo“ i menadžerske usluge nisu mu strane.

Budući da se u Liverpulu sprema „renoviranje“ igračkog kadra, Dirk Kajt je iskoristio priliku da Redsima preporuči dva pojačanja baš iz Fajenorda.

– Kao navijaču Fejnorda drago mi je kako se razvija situacija. Imamo sjajnog trenera, Arne Slota i nekoliko vrhunskih mladih igrača. Orkun Kokču i Lutšerel Gertruta stižu na veliku scenu, igraju sjajno, a mogu još mnogo da napreduju. Neće još dugo trebati evropskim velikanima da ih dovedu, nadam se da ih i Liverpul prati – rekao je Dirk Kajt.

Legendarni holanđanin je tokom rada u mlađim kategorijama Fajenorda radio sa pomenutim tandemom zbog čega ističe da bi oni bili ogromna pojačanja za Liverpul.

– Kada sam vodio ekipu do 19 godina Kokču i Gertruta su bili u mom timu. Za to vreme u Ajaksu su bili Kenet Tejlor i Džuren Timber, sada svi igraju u prvom timu. Odmah se videlo ko ima talenta i koga čega velika budućnost. Za Kodija Gakpa se od prvog dana znalo o kakvom se igraču radi i da će jednog dana završiti u klubu kao što je Liverpul – podvukao je Holanđanin.

Barselona zbog Reala odustaje od Superlige

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter