Izvor: Tanjug
08.10.2022 u 19:22
0

VEJN RUNI OŠTRO O LEGENDARNOM FUDBALERU: „Ronaldo je besan kada ne igra utakmice, ne može da prihvati činjenicu…“

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi izjavio je da bi Portugalac Kristijano Ronaldo trebalo da prihvati činjenicu da se više ne nalazi u vrhunskoj formi, prenose britanski mediji.

VEJN RUNI NE ŽELI DA KRIJE SVOJ STAV: „Mislim da bi Junajted trebalo da pusti Ronalda da napusti klub…“

Runi je igrao sa Ronaldom u Mančester junajtedu od 2004. do 2009. godine.

„Očigledno je da Ronaldo nije više igrač kakav je bio kada je imao 22 ili 23 godine. On to ne može lako da prihvati. Trener ima svoj plan za igru i uspeh, a očigledno je da to drugačije od onoga čemu se Ronaldo nadao. Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi su dvojica najboljih fudbalera svih vremena, ali vreme čini svoje. Znam Ronalda, biće mu teško da sedi na klupi za rezerve“, rekao je Runi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ronaldo (37) je ove sezone odigrao devet utakmica za Mančester junajted, a postigao je samo jedan gol.

„Siguran sam da će, ako bude strpljiv, njegova šansa opet da dođe. Moraće da je iskoristi da bi isforsirao svoj povratak. Besan je kada ne igra, želi da bude na terenu. To je sasvim jasno. Međutim, da li je srećan nije uopšte pravo pitanje. Pravo pitanje je kakav je na treninzima i kakvog je raspoloženja. Ja bih rekao da dobro trenira i da je srećan u Mančester junajtedu“, zaključio je Runi.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter