Izvor: Alo
07.04.2022 u 14:55
0

Zvezda opet pisala Piksiju i savezu! Evo na šta se žale crveno-beli!

FK Crvena zvezda poslao je dopis u Fudbalski savez Srbije.

Kako prenosi Telegraf, dopis je adresiran i upućen selektoru Orlova Draganu Stojkoviću Piksiju, a uz njega i v.d. predsednika Saveza Nenadu Bjekoviću, kao i generalni sekretar Jovanu Šurbatoviću.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Čelnici Zvezde traže izjašnjenje povodom utakmice 29. kola Superlige između Partizana i TSC-a, a dopis koji je poslat od strane kluba potpisao je predsednik Svetozar Mijailović.

Stanković zadovoljan pobedom! Trener Zvezde otkrio u kakvom je stanju Kanga nakon povrede!

Crveno-beli su u dopisu postavili tri pitanja, smatrajući da utiču na regularnost takmičenja.

Prvo je bilo da li je VAR bio u funkciji na meču Partizana i TSC-a, zatim, ako nije, da se obrazlože razlozi, kao i kako se to odražava na regularnost.

U Zvezdi su nezadovoljni zbog nedosuđenog jedanaesterca za TSC u 42. minutu, kada je lopta pogodila u ruku Marka Jevtovića, dok je klizećim startom pokušao da izblokira centaršut.

Ostaje da se vidi da li će iz FSS-a stići odgovor.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter