Izvor: Kurir.rs
06.07.2023 u 09:19
0

FUDBALERA UBILA I ISKASAPILA BIVŠA DEVOJKA? Delove tela BEZ GLAVE bacila u reku

Stravične scene potresle svet.

Desetodnevna potraga za fudbalerom iz Brazila koji je nestao 25. juna završena je tragičnim ishodom.

NEVIĐENA TRAGEDIJA! Fudbaler izvršio samoubistvo kada je video šta je MONSTRUM URADIO njegovoj pokojnoj majci! (FOTO)

Telo Vinisijusa Skulnija (19), pronađeno je raskomadano i bez glave, a policija istražuje nekoliko opcija za koje se sumnja da su dovele do smrti mladića.

Ugledna španska „Marka“, uz pozivanje na „nekoliko izvore iz Brazila“, prenosi da je Vinisijusova bivša devojka glavna osumnjičena za njegovu smrt.

Fudbaler je došao u posetu, a ona ga je navodno ubila. Motivi za ovakav zločin su nepoznati, ali sve ukazuje na to su iza zločina stajali sentimentalni i strastveni motivi, navodi „Marka“.

Bivša devojka je negirala optužbe, a policiji je rekla da je fudbaler upao u njenu kuću u Pindoti Pori, gradiću u Paragvaju koji se nalazi na granici s Brazilom.

Podsetimo, delovi tela fudbalera pronađeni su u saveznoj državi Mato Grodo do Sul, u reci Iguatema. On je 25. juna otišao na žurku sa prijateljima, a po izlasku je nestao.

Mediji u Brazilu prenose da su pronađeni samo delovi kuka, trupa i jedne butine, da se za ostatkom tela traga, a da je mladić identifikovan po tetovažama.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter