Izvor: Hello.rs
25.11.2023 u 17:36
0

GEST DIJANE ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE: Evo kako majka bodri Novaka

Srbija vodi sa 1:0 u polufinalu Dejvis kupa! Fantastični Miomir Kecmanović napravio je ogroman preokret u duelu sa Lorencom Musetijem i tako ga „oborio“ u Malagi, a sada je red na Novaka Đokovića da protiv Janika Sineraispiše još jednu stranicu istorije srpskog tenisa.

Osim fenomenalne igre, ovaj Dejvis kup  obeležio je nekoliko propusta u organizaciji, kada su Novaka doveli u neprijatnu situaciju zbog doping kontrole, ali i celu reprezentaciju zbog srpske pesme koja se orila Malagom.

Naime, uzbudljiva borba za plasman u veliko finale Dejvis kupa između Srbije i Italije dodatno je začinjena van terena, gde su strasti među navijačima dostigle vrhunac i to zbog brisanja snimka ulaska tenisera uz zvuke pesme „Veseli se, srpski rode“ od strane Dejvis kupa, a istog nema ni na zvaničnoj stranici na aplikaciji X, nekadašnjem Tviteru.

Ipak, čini se da Noletu to ništa nije smetalo, pa je pri samom ulasku sada na teren ista pesma mogla da se čuje u pozadini, teniser se prekrstio, a s obzirom da veličanstveni trenutak nećete videti na zvaničnoj strani Dejvis kupa, mi vam ga donosimo.

Novak se lavovski bori na terenu, a u publici ga bodri majka Dijana koja je držala našu zastavu, sin Stefan kome je baka pokazivala kako da navija.

Tu je i Jelena kojoj nije svejedno da gleda Noleta u napetoj situaciji kao što je ova, pokušavajući da na tribinama bude neprimetna, ali kamere su uspele da je uhvate.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter