Izvor: TELEGRAF.RS
21.09.2023 u 08:36
0

„GLEDAO SAM KAKO ON RADI TE STVARI“: Evo zbog koga je Novak Đoković toliko dugo na visokom nivou

Posle titule osvojene na US Openu Novak Đoković je odlučio da sebi da oduška i nećemo ga gledati na terenu tokom narednih mesec dana.

Zasluženu pauzu prvi teniser planete iskoristiće za oporavak, ali i za pripremu za poslednja dva turnira na kojima će učestvovati. Uz to, Nole će braniti i boje Srbije na završnom takmičenju Dejvis kupa.

SPREMAN DA ODBRANI SVETSKI TRON: Novak otkrio plan do kraja godine!

Upravo je dobra organizacija jedna od stvari koja Đokovića i dalje održavaju na nivou na kojem je trenutno, pa je dobra selekcija turnira na kojima će učestvovati ključ.

U razgovoru sa Džonom Mekinroom za ESPN svojevremeno on je istakao da je Rodžer Federer prvi i na najbolji način znao da se organizuje i izvrši odabir najbitnijih takmičenja.

– Jednu stvar koju sam naučio od Federera – kako da organizujem svoj raspored kako bih bio na visokom nivou na Grend slemovima. On je bio jedan od prvih ljudi koji je raspored i organizaciju doveo na viši nivo. Bio sam inspirisan time i pravio sam beleške sa svojim timom i mnogo toga sam uzeo iz takvog načina raspoređivanja. Posmatrao sam i analizirao sam kako on radi te stvari, tako da  hvala Rodžere – rekao je tada Novak, a kako to izgleda koju godinu kasnije i sami možete da se uverite.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter