Izvor: Kurir.rs
21.09.2023 u 09:23
0

PANIKA U MAJAMIJU ZBOG MESIJA: Argentinac napustio teren već u prvom poluvremenu!

Inter Majami ubedljivo je savladao Toronto na svom terenu (4:0), ali najvijači domaćeg tima nisu imali previše razloga za slavlje, jer se povredio njihov najbolji igrač Lionel Mesi.

Argentinac je već u 37. minutu napustio teren zbog povrede. Mesi je propustio prethodni meč protiv Atlante zbog blagog bola u mišiću. Protiv Toronta je zaigrao od prvog minuta, ali u finišu prvog poluvremena se uhvatio za nogu i zatražio izmenu. Očito je povreda ozbiljnija nego što je u prvi mah delovalo.

Da stvar bude još gora i Đordi Alba je dva minuta ranije napustio teren zbog povrede, što je ozbiljan problem za ekipu Tate Martina.

„Nadamo se da nije nešto ozbiljno, odnosno da nisu pocepali mišić. Gotovo sigurno neće igrati meč protiv Orlanda za vikend, a videćemo da li će biti spremni za Kup Sjedinjenih Američkih Država“, rekao je Martino posle meča.

Inter je trenutno na 13. mestu na Istoku, pet bodova bodova manje od pozicije koja vodi u plej-of.

Do kraja regularnog dela sezone ostalo je još pet kola i svaki bod je izuzetno važan u borbi za plasman u plej-of.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter