Izvor: Novosti
29.01.2024 u 20:37
1

HAOS U DENVERU: Nikola Jokić doživeo nedopustivu neprijatnost

Nikola Jokić treba da igra jedan od najzanimljivijih mečeva, a navijači njegovog kluba, Denver nagetsa, izuzetno su besni.

Jokić, generalno, nema većih problema u NBA ligi sa rivalima, mahom lako izlazi na kraj sa njima, ali postoje određene sudije koje ne da mu „ne leže“, nego kao da namerno rade sve što je u njihovoj moći da srpskog asa izvedu iz takta ili sa parketa.

Recimo, Toni Braders već godinama važi za Jokićevog sudijskog „dželata“, a posebno su ove sezone navijači šampionakivni na Musu Dagera, zbog pomalo neverovatnog kriterijuma koji je odabrao da koristi kada je centra Denvera izbacio sa utakmice u Čikagu.

Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

I, pred veliki derbi NBA lige, a Denver nagetsi dočekuju Milvoki bakse, predvođene dvema istinskim zvezdama košarke, dvostrukim MVP-em Janisom Adetokumbom i sjajnim pojačanjem iz Portlanda, legendarnim bekom Demijanom Lilardom, čelnici šampionata su odlučili sledeće, a javlja novinar DNVR-a, Harison Vind:

BAHAR TUŽIO CRVENU ZVEZDU: Izraelski trener traži milione!

-Toni Braders će biti glavni arbitar za večerašnju utakmicu Nagets – Baks. A Musa Dager je takođe deo sudijske ekipe i prvi put deli pravdu Denveru otkako je Nikolu Jokića izbacio sa meča u Čikagu ranije ove sezone.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HAOS U DENVERU: Nikola Jokić doživeo nedopustivu neprijatnost”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter