Izvor: Novosti
16.01.2024 u 21:07
0

HOLGER RUNE SVIM SRCEM UZ NOLETA: „Ma Đoković bi vam i pored toga uzeo 24 GREND SLEMA“

Novak Đoković je na Australijan open došao da nastavi svoju i tamošnju, i generalno, tenisku dominaciju, ali i ono što je dosad uradio – dovoljno je da ga članovi „novog talasa“ toliko hvale, da oni „Novakomrsci“ koji takve stvari ne podnose, teško izlaze na kraj sa onim što se trenutno dešava u Melburnu.

Ovoga puta u centru pažnje je jedno tenisko „prokletstvo“, kako su pojedini novinari nazvali činjenicu da je devet od deset učesnika prve sezone dokumentarnog serijala „Brejk lopta“ (engl. „Break point“) – ispalao odmah sa Australijan opena.

„NOVAK JE PRIVILEGOVAN“: Popirin se baš nalupetao pred meč

A onaj deseti, Feliks Ože-Alijasim, ispao je u četvrtfinalu kada se tome niko nije nadao: za rivala je imao Jiržija Lehačku.

Uz njega, u pomenutom dokumentarcu još su uečstvovali Ajla Tomljanović, Paula Badosa, Nik Kirjos, Mateo Beretini, Marija Sakari, Uns Džaber, Tanasi Kokinakis, Tejlor Fric, Kasper Rud i – Holger Rune.

A on je junak današnje melburnske priče.

Naime, osmi teniser sveta, 20-godišnji Danac (koji se ovog utorka u drugo kolo Australijan opena probio teže nego što je očekivao, pobedio je Jošihita Nišioku iz Japana posle tri i po sata borbe, a konačan rezultat glasio je 6:2, 4:6, 7:6(3), 6:4), ovako je odgovorio na pitanje šta misli o pomenutom „prokletstvu“.

– To je glupost. Nema to (dokumentarna serija) nikakve veze (sa neuspesima koji su usledili). Pa, evo, Novak Đoković je mogao deset takvih dokumentaraca da snimi i opet bi uzeo jedno 20 ili 24 grend slema! – ubeđen je supertalentovani danski teniser.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter