Izvor: HAPPYBSC
04.03.2024 u 10:11
0

HVALA KLUBU JER MISLI NA NAS: Sferopulos se zahvalio čelnicima Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde slavili su u 21. kolu ABA lige protiv Mornara u Baru sa 102:66. Nastavili su pohod ka osvajanju pol pozicije u regionalnom takmičenju, a misli usmerili ka duelu koji ih očekuje u Monaku.

Mornar je bio ravnopravan tokom prve deonice, držao je meč u egalu do kraja prvog poluvremena, ali objektivno kvalitetnija Zvezda je bez većih problema stigla do pobede, koja je bila očekivana.

UPRKOS SVEMU NAJBOLJI: Novak ne igra, gubi poene, ali i dalje NA VRHU

Čestitam igračima na pristupu. Mornar igra sve bolje i bolje, slavio je u tri jako bitna meča. Bili smo fokusirani od starta, Mornar je tokom prve deonice pogađao gotovo sve, zatim smo pojačali agresivnost u odbrani, stigli do lakih poena iz tranzicije i pobede“, naglasio je Sferopulos pa nastavio:

„Ponovo koristim priliku da se zahvalim čelnicima kluba koji su nam obezbedili čarter let iz Minhena, kako bi bili što svežiji za duel protiv Mornara, koji ponavljam igra sve bolje i bolje kako sezona odmiče. Imali smo mogućnost da odmorimo igrače za iskušenja koja slede. Mornaru želim sve najbolje u nastavku sezone“.

Zvezda nema vremena za odmor, jer već 7. marta gostuje ekipi Monaka u Evroligi. Spomenuti meč, kao i sve ostale duele u Evroligi i Evrokupu,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter