Izvor: Alo.rs
15.07.2023 u 22:19
0

JEZIV UDES U FORMULI: Pukom srećom izbegnuta tragedija (VIDEO)

Šest vozila se u punoj brzini zabilo u bolid.

Strašne scene viđene su u Rimu na trci Formule E kada se pri brzini od skoro 250 kilometara na čas sudarilo čak šest bolida! Prvoplasirani u trci je izgubio kontrolu nad vozilom, što je izazvalo haos na stazi jer su se redom vozači iza njega sudarali i nikako nisu mogli da izbegnu ostale.

Pukim čudom izbegnuto je da se neko ozbiljnije povredi i nakon što je trka stopirana na duže od 45 minuta i posle čišćenja staze završen je „Gran pri Rima“.

Vozač koji je izgubuio kontrolu nad vozilom je Sem Bird, a na nesreću njegovo vozilo je stalo u delu staze nakon krivine gde drugi nisu mogli da ga vide. Usledila je serija sudara i čak šest automobila je na kraju totalno blokiralo stazu. Neki su udarili u Birdov bolid, ali većina pokušavajući da izbegne sudar je udarila u zid.

Najstrašniji momenat je bio kada je peto vozilo po redu brzinom od skoro 250 kilometara na čas naletelo pravo u Birdov Jaguar, ali nekako je čak i sam Bird uspeo da ostane bez posledica i gotovo nepovređen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter