Izvor: mondo
01.03.2024 u 07:51
0

JOKIĆ POKAZAO JOVIĆU KO JE GAZDA: Nikolina MVP partija protiv imenjaka, ali jedan detalj BRINE sve u Denveru!

Nikola Jokić je sa Denverom pobedio Nikolu Jovića i Majami.

Nikola Jokić pokazao je Nikoli Joviću kako igra MVP NBA lige i koliko još mora da uči da bi došao do najvišeg nivoa. U pobedi Denvera protiv Majamija (103:97) srpski centar ubacio je 18 poena, uz 11 skokova i 7 asistencija za 38 minuta na parketu. Na drugoj strani Jović je za 25 minuta postigao 7 poena, uhvatio 6 lopti i imao jednu asistenciju.

TUŽAN KRAJ KARIJERE: Potvrđena kazna zbog dopinga, Pogba na hlađenju četiri godine

 

U reprizi prošlosezonskog finala istakao se Majkl Porter junior (30, 11sk), uz Kentavijusa Koldvela-Poupa (18, 2sk, 2as), dok je Gordon uz 16 poena imao 9 skokova. Ono što i te kako brine Nagetse je povreda Džamala Mareja koji je napustio teren u prvom poluvremenu posle izvrtanja zgloba. Nije se vraćao u igru i čekaju se dodatne informacije. Meč je rešen u dramatičnoj završnici kada je Jokić na sedam sekundi pre kraja pogodio oba slobodna bacanja posle poena Batlera.

 

 

U redovima Hita najbolji su bili Bem Adebajo (22, 8sk) i Džimi Batler (21, 7sk). Interesantno je da je pred start duela Tomas Brajant dobio šampionski prsten upravo od Poupa i posle toga je morao da napusti dvoranu. On je suspendovan zbog učešća u tuči na meču sa Nju Orleansom, ali su čelnici NBA lige napravili ustupak i dozvolili mu da se pojavi na parketu pre meča.

Denver tako posle 60 utakmica ima skor 41-19 i treći je na Zapadu, ispred su Oklahoma (41-18) i Minesota (42-17). Majami je trenutno na 8. mestu na Istoku sa skorom 33-26 i traži mesto u plej-ofu kako bi izbegao plej-in turnir.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter