Izvor: 24SEDAM.RS
01.03.2024 u 09:29
0

PARTIZAN JE PORODICA: Suze zbog Obradovića i na klupi crno-belih!

Kum nije sakrio koliko ga je sve pogodilo

Partizan je sinoć upisao veoma važnu pobedu u 27. kolu Evrolige nad ekipom Anadolu Efesa rezultatom 100:90. Crno-beli su imali dugu pauzu nakon poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća, pa je meč sa turskom ekipom bio naročito važan.

Takođe, ovaj susret bio je pun emocija od samog starta, navijači su ispunili beogradsku Arenu, kako bi podržali ekipu, ali i poslali poruku Željku Obradoviću.

Žestoke ovacije je dobio Obradović pre početka meča, doslovno se tresla Arena, a kada je krenuo huk sa tribina, emocije su savladale i Obradovićevog saradnika i kuma Vladu Androića. 

Kako su zabeležile kamere kluba, Androić je u jednom trenutku na klupi i zaplakao, a Željko mu je potom prišao i zagrlio ga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter