Izvor: alo sport
14.03.2024 u 14:19
0

JOKIĆ „ZAPALIO“ INTERNET: MVP sa još jednim srpskim košarkašem u kafani, nazdravlja se RAKIJOM

Srbin je Srbin svuda na svetu.

Najkorisniji igrač lige zabeležio je skromnih 12 poena, 14 skokova i šest asistencija tokom ovog susreta. Međutim, postoji zanimljivo objašnjenje za njegovo neobično izdanje.

Pre meča, Jokić je proveo vreme u društvu prijatelja, među kojima je bio i košarkaš Majami Hita Nikola Jović, kao i njegov brat Nemanja i drugi prijatelji.

Fotografija i video snimak sa tog druženja kružili su društvenim mrežama. Jokić je ponosno nosio majicu s natpisom „brate“, kao počast nedavno preminulom treneru Dejanu Milojeviću. Video prikazuje kako nazdravlja sa prijateljima rakijom:

Na terenu, Denver je predvodio Majkl Porter junior sa 25 poena, dok su Eron Gordon i Džamal Marej dodali 16 i 14 poena. U poraženom timu, Bam Adebajo je bio najefikasniji sa 17 poena, dok je Jović postigao tri poena za 16 minuta igre.

 

PRAVI SE HAOS NA ATP LISTI: Novak dobio novog glavnog pratioca, koji bi mogao da mu uskoro bude za petama

Ovo je bio četvrti uzastopni poraz za Majami, koji se sada nalazi na osmom mestu Istočne konferencije, što znači da će morati da igra plej-in utakmice kako bi se plasirao u plej-of.

Denver Nagetsi, koji se već nedeljama bore za prvo mesto na Zapadu, trenutno drže vodeću poziciju sa skorom od 46 pobeda i 20 poraza, samo jednu pobedu više od Oklahome i Minesote

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter