Izvor: alo sport
14.03.2024 u 15:17
0

ŠUMAHER BI BIO SREĆAN DA SE TO DESI: Čuveni vozač otkrio šta bi najviše usrećilo legendarnog Šumija

Nekadašnji italijanski vozač Đankarlo Fizikela izjavio je da bi Nemac Mihael Šumaher bio srećan da Britanac Luis Hamilton osvoji titulu sa ekipom Ferarija u šampionatu Formule jedan, prenosi Dejli mejl.

Hamilton (39) je vozač Mercedesa, a na kraju godine će preći u ekipu Ferarija. Britanski vozač je u karijeri osvojio sedam titula u šampionatu F1. Šumaher (55) je vozio za Ferari od 1996. do 2006. godine, a sa italijanskim timom osvojio je pet od ukupno sedam titula u F1.

PRAVI SE HAOS NA ATP LISTI: Novak dobio novog glavnog pratioca, koji bi mogao da mu uskoro bude za petama

 

– Šumaher bi bio srećan da vidi Hamiltona kako naredne godine vozi za Ferari i osvaja titulu. Znam da bi Šumaher bio sjajan vođa tima. Ne znam u kakvom je stanju, jer to niko ne zna. Želim mu sve najbolje i nadam se da će uskoro da se vrati – rekao je Fizikela.

Šumaher se oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u decembru 2013. godine. Britanski mediji podsećaju da porodica slavnog vozača krije informacije o zdravstvenom stanju sedmostrukog svetskog šampiona u F1. Fizikela (51) je u karijeri vozio za Minardi, Džordan, Beneton, Zauber, Reno, Fors Indiju i Ferari. Za Ferarija je vozio tokom 2009. godine. Italijan je odgovorio i na pitanje koji bi savet Šumaher dao Hamiltonu.

– Samo bi objasnio da je to neverovatno fantastičan tim. Drugačiji je od britanskih timova u smislu atmosfere, više je kao porodica. To je vrlo važno kada prelazite u novi tim, pošto odmah osećate da ste deo porodice – objasnio je Fizikela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter