Izvor: sportske.net
09.08.2023 u 09:55
0

KAPITEN NEMA BOJAZNI: Ne plašimo se da ćemo ranije ispasti bez Jokića i Micića

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović predvodio je svoj tim do pobede na Akropolis kupu protiv Grčke u okviru priprema za predstojeći Mundobasket.

ZADOVOLJAN SELEKTOR: Reprezentacija Srbije počela odlično na Akroplis kupu

Istakao je da je najvažnije u ekipi kako se igrači međusobno razumeju i slažu.-Odigrali smo prijateljsku utakmicu, dobro se poznajemo sa Grčkom. Svi su pokušavali da nađu svoju igru i da se naviknu jedan na drugog. Hemija je jako važna stvar sada-. poručio je Bogdanović .

Na pitanje kako izgleda igrati bez Nikole Jokića, Vasilija Micića, Alekseja Pokuševskog i ostalih, rekao je:-Ne razmišljamo o tome, prošlo je vreme kada jesmo. Imamo dobre igrače, poput Milutinova. Ne plašimo se da ćemo ranije ispasti zbog njihovih izostanaka. Moramo da se takmičimo i razmišljamo pozitivno. Ovde su momci koji ne bi igrali mnogo da su Jokić i Micić tu. Kada neko nedostaje, otvaraju se vrata za druge da se dokaže-.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter