Izvor: sportal
09.08.2023 u 10:31
0

PANIKA U ATINI: Danas dolaze četiri ozloglašene navijačke grupe, policija traži zabranu mečeva – UEFA ODBILA

Grčki mediji pišu da su navijači Marseja u prijateljskim odnosima sa AEK-ovim, a kako je bilo Panatinaikosovih u napadu zajedno sa Dinamovim, policija je u maksimalnom stanju pripravnosti.

SADA I ZVANIČNO: Oglasila se UEFA, evo šta će biti sa mečom Dinamo AEK

Strahuje se od novih mogućih incidenata, pa je tako iz lokalne policije isplivao dokument u kojem se navodi da postoji opasnost od novog organizanovog sukoba.

Upravo zbog toga je policija spremila poseban plan za meč na stadionu „Apostolos Nikolaidis“, zakazan za 20.00, ali i u gradu. Dogovoreno je da se pristalice AEK-a i Panatinaikosa sve vreme prate.

Tolika uzbuna vlada u Atini da tamošnji mediji pišu da postoje nagoveštaji da bi u taj grad mogli da dođu navijači Livorna, poznati po levičarskim stavovima.

Kako imaju dobre veze sa AEK-ovim i Marsejovim, čineći takozvanu „antifašističku koaliciju“, a potpomognuti potencijalni dolaskom ultrasa Rome i Sent Paulija, Grci strahuju od potpunog haosa.

Grčka policija je čak razmišljala da se pomeri utakmica, ali UEFA nije imala sluha za meč PAO – Marsej. Pred njima je veliki organizacioni test

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter