Izvor: BSC HAPPY/KURIR
03.01.2024 u 13:11
0

„IGRAČI STALNO PATE, URADITE NEŠTO“ Kirjos udario na ATP zbog Đokovića!

Australijski teniser, Nik Kirjos, oglasio se nakon što je video šta se dogodilo na meču Novaka Đokovića protiv njegovog zemljaka.

Aleks de Minor je pobedio najboljeg tenisera sveta u okviru susreta Srbije i Australije u četvrtfinalu Junajted kupa.

Đoković je tokom meča imao probleme sa bolovima u desnoj ruci, zbog čega je lekar dva puta dolazio do njega u toku prvog seta.

Kirjos je zbog toga napao ATP.

ĐOKOVIĆ – DE MINOR: Neočekivan poraz Đokovića! Australija sada ima prednost

Promena loptica svake nedelje konačno je stigla do Novakovog zgloba. ATP zaista treba da uradi nešto u vezi sa ovim problemom. Igrači stalno pate – poručio je Kirjos preko društvene mreže „X“.

Australijanac koji je tokom 2023. godine odigrao samo jedan meč, ubrzo je ušao u objašnjavanje sa ljudima koji su odgovorili na njegovu objavu.

U redu, ljudi koji misle da oduzimam zasluge od Aleksa su jednostavno glupi. Demon je pakleni igrač i zaslužuje svaki uspeh koji mu se nađe na putu. Takođe, za ljude koji misle da loptice nisu dovoljno veliki faktor da dovedu do povrede sportiste su krompiri. Opterećenje igrača kroz lakat i zglob tokom ove burne sezone je ogromno– objasnio je Kirjos.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter