Izvor: BSC HAPPY/KURIR
03.01.2024 u 13:20
0

SRBIJA ELIMINISANA SA JUNAJTED KUPA! Posle Novaka, poražena i Natalija Stevanović!

Srbija je eliminisana sa Junajted kupa! Našu reprezentaciju u četvrtfinalu zaustavila je Australija i to posle dve pobede, prvo u muškom, a kasnije i ženskom singlu.

Posle poraza Novaka Đokovića od Aleksa de Minora, Natalija Stevanović morala je da ostvari pobedu protiv Ajle Tomljanović kako bi Srbija zadržala šanse za plasman u polufinale Junajted kupa.

Ipak, umesto pobede, Natalija je doživela debakl protiv Ajle Tomljanović koja je počistila srpsku teniserku sa 2:0 u setovima (6:1, 6:1).

ĐOKOVIĆ – DE MINOR: Neočekivan poraz Đokovića! Australija sada ima prednost

Posle izgubljenog servisa u prvom gemu, Natalija Stevanović je vratila brejk i delovalo je da će se voditi velika borba dve teniserke. Umesto toga – pet gemova zaredom osvojila je Ajla Tomljanović i stigla do prvog seta koji je rešila u svoju korist sa 6:1.

Ista priča nastavila se i u drugom setu gde je nemoćna Natalija gledala protivnicu kako igra i osvojila još samo jedan gem, koji je ujedno bio i jedini na svoj servis, poražena je sa 6:1 i snovi o tituli na Junajted kupu su se završili.

Sva dešavanja pre, za vreme i posle meča Natalije Stevanović i Ajle Tomljanović mogli ste pratiti putem našeg lajv-bloga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter