Izvor: Alo.rs
06.04.2024 u 20:22
0

KO ĆE NASLEDITI GORANA IVANIŠEVIĆA? Novak progovorio o temi koja sve zanima

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković naredne nedelje učestvuje na mastersu u Monte Karlu, gde će pokušati da se domogne makar polufinala na koje čeka još od 2015. godine.

Biće ovo prvi Novakov turnir nakon što je doneo odluku da raskine saradnju sa Goranom Ivaniševićem koji mu je bio trener pet godina.

Upravo o toj temi svetski broj jedan je govorio za „L’Ekip“.

– Sumirao je on to dobro. Obojica smo osećali da smo dali sve toj vezi. Bilo je vreme za promenu, jednostavno je. Ostaje moj i prijatelj moje porodice, jedan od najuticajnijih trenera u istoriji ovog sporta. Rezultati govore za sebe – rekao je Đoković.

Sa Novakom trenutno radi Nenad Zimonjić, pa se spekuliše da bi upravo on mogao da nasledi Ivaniševića.

– On je dugo moj prijatelj. Znam ga od mladosti, bio mi je kapiten u Dejvis kup reprezentaciji. Osvojili smo ATP kup zajedno 2020. i uvek imali dobru komunikaciju. Sviđa mi se kako razmišlja o tenisu, kako promatra moju igru i onu od drugih tenisera. Uvek mi je pomagao, bio kao mentor, stariji brat…Uvek smo imali tu vezu. Bio sam u Beogradu kada sam počeo da treniram na šljaci i pitao ga da li postoji šansa da bude u Monaku, na šta je on pristao. To je bazirano na našoj staroj vezi, pričaćemo opet o tome na kraju turnira. Za sada, bilo je uživanje kao i uvek. Nešto novo i osvežavajuće – objasnio je Đoković.

Na osnovu ove izjave da se zaključiti da bi Đoković posle mastersa u Kneževini mogao da donese odluku ko će mu biti novi trener.

Novak je Monte Karlo osvajao dva puta, a prošle godine je ispao u trećem kolu, kada ga je zaustavio Lorenco Museti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter